torsdag 30. desember 2010

Godt nyttår og MØØ!!

Det er ingen nyttårsaften i Bergen uten at dørklokken ringer ustanselig en periode på ettermiddag. Utefor står byens englebarn kledd i all verdens ulike kostymer og synger så rent de kan en julesang av eget valg. Veldig ofte er det denne sangen: På låven sitter nissen, og den går unna i en fei. For når sangen er unnagjort er det utdeling av snop! En pose til hver, med mye godt og usunt innhold. Ingen rosiner eller clementiner her i gården - det sørger jeg for etter flere skuffelser i barneårene selv. :-)
Synes det er like moro å pakke inn snopet til ungene som julegaver, jeg. I år kjøpte jeg til og med inn et nytt snopebrett. I dobbel betydning her, som snop for meg og for snopet til ungene. :-)
Et flott blomsterbrett fra Mestergrønn, og kan brukes til så mangt.
Denne vakre figuren her er prinsen på 3 år sitt valg av bekledning i morgen. Han ville ikke være noe annet enn en KU, for da kan han si MØØØ til alle! Og når en 3-åring har bestemt seg (og mer eller mindre gjør seg selv til butikktyv ved å springe ut av butikken med masken før mor rekker frem til kassen) da blir det sånn! Ku i år, hvem vet hva som frister neste år!
GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar