onsdag 8. desember 2010

Hvor mange julekakebokser kan en person tømme før jul?

Den siste uken har rett og slett gått så fort forbi at jeg har problemer med å huske hva som har skjedd hver dag. Da er det godt å ha bl.a bakt nye mandelstenger (og spist dem opp igjen! De er farlig gode, jeg MÅ lage en porsjon til..!), pakket inn noen julepresanger (som man selv skulle hatt på en dårlig hår-dag!) og vært i julebesøk (og sett byens største samling av nisse-stearinlys).. Da er det godt å slappe av i sofaen av og til med kjente og kjære pynteting og dukkefjes rundt seg.
Kvernkallen har fått farten opp i kulden. Vi fyrer i ovnen og han arbeider som han alltid har gjort. Han fulgte med huset. Min kjære pappa kjøpte denne i gave til sine foreldre når han var liten, og dermed han Kvernkallen stått på samme sted hver desember siden 1957.. Bra gjort å være "arbeidsdyktig" ennå!

Fortsatt god førjulstid!

2 kommentarer:

  1. jøss, det må jeg si! Ikke verst at en julepynt som er så gammel bokstavelig talt "is stil going strong"...:) Står han og beveger seg hele tiden da heller? Litt stressa før julekvelden kommer han her skjønner jeg...;)

    SvarSlett
  2. Han "jobber" kun når vi har godt med fyr i ovnen! Og må plasseres litt utpå hyllen - så han arbeider ikke mye! Får kvile godt på sine eldre dager! :-D Men veldig kjekt å finne han frem år etter år... :-)

    SvarSlett