mandag 27. desember 2010

Fola Fola Blakken..


Her er vår gode venn Fola Blakken - han er enda en av husets beboere og har vært det siden begynnelsen av 70-tallet. Han tilhører prinsens tante, men har til dags dato ikke flyttet fra oss.. Han hører likssom her, han også! Og det er vi bare glade for. Han er så snill og god. Biter ikke, rir i passelig fart og har ennå ikke "trakket" på en eneste barnefot! Og han blir behandlet deretter - prinsen er veldig forsiktig med vennen sin, de koser seg sammen. Han mangler litt seletøy, og er blitt litt "tynn i håret/halen" med årene, men det bryr vi oss ikke om. Alderen tynger oss alle etterhvert, og det gjelder jo Herr Blakken også. Til jul nå fikk godgutten også et porselenskoppesett av morfaren sin. (i fjor fikk han verktøy, så det jevner seg ut, :-)) Så nå får alle tenkelige mottakere kaffe og skiver på fat så ofte vi vil. Til og med Fola får seg en kaffetår i ny og ne.

Til slutt må en stolt mor vise frem det flotte kunstverket hun fikk til jul. Laget i barnehagen, de er så kreative og flinke der. Trykk av blader på lerret, med glitter på. Det er så fint, og står nå fremme på peishyllen. Vil få mange slike gleder i årene som kommer. Og kunstneren selv er så fornøyd med arbeidet sitt. Han fryder seg for hver ting som blir satt frem. Ingenting slå ekte barnlig glede, vi har mye å lære der.
Nå er vi klare for den "store byttedagen"! Vi har stresset helt ned og er klare for å kose oss med litt shopping. Vi har god tid, ingenting vi må rekke og det vi ikke får unnagjort i dag, tar vi i morgen! Ha en strålende dag! :-)

2 kommentarer:

 1. Søt hest=) Så hyggelig at du ville være med på min give away, og velkommen som følger!

  Klem

  SvarSlett
 2. Fola Blakken var helskjønn da :-) Så koselig med slike ting som kan følge flere generasjoner.

  Ønsker deg fine romjulsdager.
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett