søndag 26. desember 2010

Gledelig jul...


Her bare koser vi oss! Fyr i peisen, godstolen parat, julestjernen skinner ennå og alle er i godt humør. Nye linhjerter lå under treet fra min kjære mamma. Skikkelig fine! Det er en ekstra ro i huset disse dagene. Har bedre tid til alt, slapper helt av og spiser avsindig mye! :-) Herlig!

Nissen kom og spiste opp grøten sin natt til julaften, han var også innom en tur senere på ettermiddag! Stoor glede i huset - til tross for nesten avsløring: "Nissen har kledd seg ut nesten helt som onkel!" Puh, krisen unngått med et nødskrik! Vi hadde langt i fra plass til alle pakkene under treet, og det tok noen timer å gå gjennom bunken. Det gledet både store og små! :-) Julekvistene på gutterommet er bl.a pyntet med julekuler pyntet i barnehagen. Det ble noen gaver/kunstverk til besteforeldre derfra også! :-)
I morgen blir det nok ut på handel for to av oss her i huset, den store "byttedagen" blir ikke til å unngå i år. Slik er det når noen "glemmer" at mor i huset ikke er pre-svangerskap lenger! :-)
Ha en fortreffelig romjul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar