onsdag 5. januar 2011

Hjelp, 2011! Fortsatt god jul herfra..

Velkommen til 2011!
Her begynner jeg året med et skikkelig skrytebilde (de hjemmebakte brødene, altså) og håper at disse bildene vil vise hvordan 2011 kan bli.. Orden i hyllene, brødduft i hele huset og hvite duker til og med på kjøkkenet. Uten for mye stekefett overalt! Det er lov å håpe.

I stuen er det ferske blomster, vakre Lene Bjerre servietter og en behagelig ro. Det er i alle fall planen når jeg får summet meg til å fjerne julen 2010. Her står ennå juletreet og all julepunten fremme. Jeg er ikke helt klar for å slippe julen ennå, da må jeg jo begynne det nye året. Og forventningene til meg selv overgår det meste. Har et loft som skal pusses opp, en gang som må fikses på etter at noen flyttet en 40 år gammel fryseboks fra loftet og tok med seg halve veggen på vei ned trappene.. og noen uteprosjekter jeg ikke en gang tør nevne! Puh, jeg tror julen varer helt til påske her!

Da er det mer beroligene å se på bilder av vakre roser og fine servietterfra i høst, og nyte julen en stund til! Får heller se om 14.-15.-16.-dags jul bringer med seg ønsker om å få julen ut..
Fortsatt god jul! :-D (en liten stund til..)

1 kommentar:

  1. Hej nydlige servietter du hadde =) Takk for koselig kommentar inne hos meg ha en fin fredag klem fra monica

    SvarSlett