tirsdag 18. januar 2011

Bestikk!

"Det er ikke plass til mer bestikk her nå!! Hvor skal du ha det?" Dette er en frustrert ektemann sine ord når han i sin fortvilelse prøver å finne plass til alt det "nye" bestikket han finner når han rydder vekk etter oppvasken. Når da mor i huset for 3 gang på 2 mnd kommer hjem med nye bestikksett må jeg faktisk innse at fornuften ikke har seiret de siste gangene jeg har vært på brukthandel.. Det står ulike typer bestikk i kopper og kar over hele stuen. Med unntak hos Ola og Kari som holder på en spade mannen lekte med som liten! Hmm, hvor mange sett som egentlig befinner seg innenfor husets fire vegger? Aner ikke, kommer på 7-8 stk men tror faktisk det er flere.. Så hva skal man si?
På tross av alt dette står det "nye" kniver på ønskelisten.. Slike fine, gamle med hvite skaft. Noen av bestikksettene mangler jo kniver, er bare gafler og skjeer. (Da kan de vel knapt regner som bestikksett, så da er det to sett som ikke teller med..:-) )Uansett er det godt å ha noe å jakte på i hverdagen! :-)

1 kommentar:

  1. Heisann. Tusen takk for hilsen inne hos meg:0). Ja, finn.no er toppers. Fant meget nytt skap igår, og det skal hentes i dag,hehe. Samboeren er fortvilet.
    Bestikk fra bruktforetninger er jo så nydelig. Har sin egen sjarm det gamle bestikket, flott og la det stå fremme til pynt.
    Ha en kjempe fin dag.
    Klem Alfa

    SvarSlett