lørdag 29. januar 2011

"Bli-medlem-gave" i Krimklubben og salg på Åhlens..

Det var ikke vanskelig å bestemme seg for å bli medlem i Krimklubben når de hadde en slik "premie" å friste med. Jeg elsker krimbøker, og når Kurt Wallander (av Henning Mankell )sine siste krim-mysterier er blant alternativene er jeg ikke vanskelig å be.. Jeg har en forkjærlighet for krimbøker, leser mye og ofte. Harry Hole, Annika Bengtzon, Cato Isaksen og Kurt'en er noen av mine kjære sengekamerater.. Og så kom da denne vakre radio/klokke/alarm/kalender/gradestokk-gaven med bøkene. Så da er det bare å stille radioen inn på "hysj-nesten-av-lesevolum" og krype ned under teppet på sofaen med en "tjukk" bok i fanget..!
Og når vi er inne på klokker. Denne kjekke saken fant jeg på et tilbudsbord hos Åhlens. Da kan jeg ikke "gå-forbi-jeg-har-dårlig-tid"¨.. da handler man! :-) Passet fint inn på kjøkkenet den!
Fortsatt god helg alle sammen!

1 kommentar:

  1. Fin klokke og fin radio. Jeg skjønner deg godt : ) ser alltid på tilbudsbordet til Åhlens, og har meldt med inn i klubber eller abbonert på blad pga. fin velkomstgave : ) om man er usikker teller gaven med, ha en fortsatt god helg!

    SvarSlett