onsdag 3. november 2010

Yttergangen som ennå ikke er ferdig..

Kremt, bilder fra den yttergangen som aldri ser ut til å bli ferdig.. Sukk, skjønner ikke hva det er som hindrer meg dag etter dag, måned etter måned; trappen MÅ pusses ned og males... :-) Skal lete etter bilder, har vel noen fra den tid jeg knipset bilder overalt.

Måtte jo få tørket døren - derav hårføner i gangen! Og snoren måtte til for at ikke døren skulle blåse igjen! Noen som har sagt at en litt fuktig høstdag ikke er beste dagen å male ytterdøren på!?!?!
Likte de nymalte hvite karmene mot den helt sorte døren!

Noen som ser trappen her....?? Ikke jeg!!

Dette søte opphenget ble laget av spraymalt ramme fra Fretex og litt hønsenetting. Husfruen ombestemte seg og rammen gikk faktisk i bosset.. Angrer litt i dag.
Morfars gamle konfirmasjonsbibel endelig ute i dagslys. Det som er igjen av den. I følge min kjære morfar så ble nettopp hans bibel utsatt for hærverk under krigen. De mange brødrene manglet tobakkspapir og bestemte seg da for å bruke sidene i hans bibel. (de kunne jo ikke ødelegge sine egne.) Dermed mangler Mosebøkene, flere av brevene og hele Åpenbaringen! En historie en kan både le og grine av.
Gangen er ikke ferdig. Det er kommet inn nye elementer, skohyller, knagger etc.. Våger jeg å love at "bilder kommer senere"...!?!? :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar