søndag 7. november 2010

Et rom i bruk...


"Arbeidsplassen" til prinsen! Er vel nå jeg skal forklare rotet og at ikke alt ser "striglet" ut. Men det er rommet til en 3-åring! Det er vel forklaring nok. Han fikk "ny" pult og hyller i kroken sin når vi endelig fikk ut grindsengen. Jeg er ganske så stolt av den pulten, med to små rom/hyller under. Denne brukte jeg og min søster i oppveksten, sammen med de to stolene dere ser her. Da var stolene i tre og pulten mer rødlig mener jeg å huske. Når den ble malt sist nå var det litt av en jobb å dekke over en grusom grønnfarge! Så den har vært mye i bruk. Det er kjekt å overta alle disse tingene fra egen og til og med foreldres oppvekst.

Stolen lille bamsefar sitter på her tilhørte min farmor! Den fulgte huset sammen med skuvsengen som nå prinsen sover søtt i. Bildet ble tatt før prinsen var født, mens vi ennå holdt på med innflytting og klargjøring! Skal se om jeg ikke snart kan ta et mer oppdatert bilde av den flotte gamle sengen min far og flere onkler har lagt i, i tillegg til mine søsken og meg.

Ha en fortsatt strålende søndagskveld!

1 kommentar:

  1. Kjempekoselig rom!!! Og synes jammen d var bra til å være en 3 årings... rommet til snuppa på 2,5 er jammen et eneste stort rot.. selv om jeg egentlig har et system der inne:p

    SvarSlett