lørdag 4. mai 2013

GavepapirJeg har en svakhet, nemlig gavepapir. Tror at om jeg ikke jeg kjøper inn mer gavepapir så vil det likevel holde til alle gaver fra meg resten av mitt liv og sikkert en generasjon til.. Bruker mye gråpapir, og det er jo hverken dyrt eller vanskelig å få tak i. "Avispapiret" bestiller jeg fra Hong Kong, 2 ark i pakken. Ellers er tykt håndlaget papir en favoritt for tiden. Jeg koooser meg når ting skal pakkes inn. I julestria er jeg den kunden som IKKE lager kø ved pakkedisken eller okkuperer ekspeditører for lenge. Jeg tar med meg alle ting hjemme og har pakkefest hjemme for meg selv.Synes dette papiret jeg kjøper fra Hong Kong er nydelig. Det blir brukt til andre jeg vet også har en interesse for innpakking og andre rarieteter.:-) Jeg bruker ikke dette på en onkel som får godlukt i julepresang :-) Så sleip er nemlig jeg. Ser mine folk an når jeg pakker inn.... 

Disse tre gavene var til min svigerinne som har dag i dag. :-) Hipp hipp HURRA! Håper gavene faller i smak.. og om noen kjenner igjen formen på den største gaven, så kan jeg røpe at det er en opphengstavle, nærmere bestemt den som er mest "pastellfarget" og med grønne blomsterklyper. Hun ytret ønske og da kan jo ikke jeg si nei.. :-)


Og for oss pakkeglade, et tips! I okt/nov 2012 fikk jeg pakket masse. Jeg fant en hjelpeside på nettet, "Hjelp oss å hjelpe" som trengte julegaver til andre her i landet vårt som ikke har så mye å rutte med. Fant da frem/kjøpte NYE ting som kunne komme andre til gode. Alle ble pakket inn og merket med alder/kjønn. F.eks en uåpnet Mikke Mus Clubhus dvd ble pakket inn og merket til gutt 3-5 år. Hadde en god følelse når pakken ble sendt. Litt bedre samvittighet etter å ha hjulpet litt til i en ellers så travel hverdag og veldig lykkelig etter en lang pakkeøkt.

Skal gjøre dette igjen til høsten, det anbefales. :-) Ha en fin lørdagskveld og helg videre. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar