mandag 11. april 2011

Ho ho ho - den som ler sist...

Jeg skrev for litt siden om "Kattestrofen på kjøkkenet".. Og jeg har jammen meg fått høre om dette takstativet mitt og alt "rotet/skrotet" jeg har hengende her. De fleste familiemedlemmer har nemlig vært enig med treåringen i at dette er en "kattestrofe". Det er jo godt jeg underholder familien da. Best å tenke positivt. :-) Så kom gratisbladet "Vi i Villa" i posten. Dette bladet blar jeg nå igjennom og jeg husker min kjære far og mor også fikk bladet og fulgte med når de bodde her i gamlehuset. Og inni bladet fant jeg denne artikkelen: "Utnytt de tomme flatene" Her skryter de av dette flotte opphenget til Ikea og anbefaler det til alle som trenger å "fiffe" opp kjøkkenet sitt og få bedre plass for en billig penge. Gjett hvem som stakk bladet opp i nesen på alle som kom innom de første dagene.. Hehe - det kjentes veldig godt å ha noen på min side. Den som ler sist, HAHA, sier bare jeg! Og koser meg videre med opphenget mitt hver dag! :-) Ha en strålende uke!

4 kommentarer:

 1. Koselig at du stikker innom meg :)
  Jeg tok av platene på Trip trapen før jeg malte de. Kjekt når de må reguleres ettersom hvem som bruker den. Jeg skrudde opp på sidene med unbrakonøkkel og det gikk fint. Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for svar - da har jeg ingen unnskyldning for å utsette det lenger.. :-)

  SvarSlett
 3. Heisann! Måtte le når jeg leste dette - tenker resten av familien fikk noe å tenke på nå *fnis*

  Fant deg via "mathildes skatter" og at du også tenker på å male en tripp-trapp. Jeg har kjøpt inn heftgrunn, sandpapir og helblank maling, og malerbutikk-mannen (i en "ordentlig" malerforretning, hehe) mente det skulle gå helt fint. Han anbefalte å vaske grundig, male med heftgrunn samt pusse med fint sandpapir mellom alle strøk.

  Hvis du liker helblank overflate er visst det aller mest slitesterkt, og han anbefalte absolutt oljemaling.

  Jeg kommer til å pusse litt i "sporene" på siden, så blir det lettere å flytte platene, og stolen kan kanskje vare i enda en generasjon (min er fra 80-tallet)

  Lykke til!

  SvarSlett
 4. Takk for besøket inne hos meg:) Koselig at vil bruke knappen min;)

  Ha en finfin kveld!
  KLEM

  SvarSlett