lørdag 20. august 2011

Snart 4 og på damejakt!

En vanlig lørdagsgesjeft her i huset er å dra på handel. Det er alltid noe som trengs og i dag var det innesko/hallsko til poden som blir 4 i høst. Han er en aktiv og ikke særlig sjenert kar som kommer i prat med de som er åpen for det. Og i dag fikk opphavet også sett tydelig sjekketriksene en på snart 4 bruker og det med stoort hell.

Han gikk med egen mini-handelvogn (det er obligatorisk der de har) et stykke foran oss. Jada, han løp! Skal heller innrømme det. Han hadde pratet med noen eldre par på veien og fortalt alle hva han skulle få i dag. Rett foran ham gikk nå to unge fine jenter i begynnelsen av 20-årene.. Han løper opp på siden av dem og ramler med vilje.. Høylydt og tydelig! "Hallo damer, jeg faller!" Og de reagerer jo med en gang. "Stakkars lille dutten!" Han var strålende fornøyd med egen innsats, fikk masse oppmerkssomhet og kos.. Snakk om røver! Er vel lov å være stolt av gutten? Ganske så kreativt synes jeg!
Nå sløver vi foran tv'en i stuen etter pizzakveld. Er godt med helg og tente lys.
Ro i heimen! Fortsatt god helg alle sammen.

1 kommentar:

  1. Hi hi... Sitter her og humrer mens jeg leser! Må si at gutten din har skjønt seg på flørting allerede:) Her hos deg var det masse fint! Har en liten giveaway på gang hos meg om du har lyst til og ta en titt:) Klem

    SvarSlett