tirsdag 19. juli 2011

Opprydding i uteleker..

Nok er nok - nå har vi hatt en platting full av uteleker i laaang tid. 3-åringen har nok å velge i.. Har trakket på og snublet i lekene i aldri så lang tid. De har en tendens til å bli liggende midt i veien.. Så nå fikk jeg endelig ordnet opp.
Fant en gammel trekasse liggende under terassen, den fikk to strøk med malingog vips, orden i sakene! Og poden i huset likte den også, og rydder faktisk opp etter seg selv.. Hurra!
Ha en fin dag videre!

søndag 17. juli 2011

En gyngestol med på reisen...

Vi var en liten svipptur til Danmark i juni, leide et sommerhus og koste oss en ukes tid. Hadde heldigvis to biler og kunne dele oss etter interesser. En bil for til Tyskland for storshopping mens resten dro fra bruktbutikk til bruktmarked, time etter time! Såå moro!! Og vi har 3-seters Caravelle med STOOOOR plass.. Jeg kunne kjøpe alt jeg ville ha og litt til. (Det stemmer i alle fall nesten, var en flott skjenk jeg gjerne ville hatt også, men den var det ikke plass til når vi skulle ha andre ting med oss..) Men gyngestolen havnet baki, oppå alle kofferter og brett med drikkevarer fra Tyskland. Passet vel på at den ikke havnet i nærheten av noe av det som kunne knuses, flotte pressglasskåler, sølvbrett med kanne, skål og fløtemugge, og masse mer.. Danmark er et eventur for slike som meg. Jeg gliste fra øre til øre når jeg pakket opp.
..og nå kommer jammen meg gyngestolen til god bruk. Jeg ble operert igjen, jeg! Reklamasjon fra forrige gang. 6 uker i gips denne gangen. Godt mannen lager mat til meg, til og med frukt i en av skålene fra Danmark har han satt frem til meg.. Så her sitter jeg og gynger i min flotte amerikanske gyngestol, skulle vel ha strikket noe her jeg sitter, men det er ikke min stil! (Håndarbeid generelt er ikke min stil! :-)) Blir vel noen stevnemøter med FINN i stedet, for å få tiden til å gå! Samt lese noen gode bøker - det er bare å komme med tips! Jeg rekker å bestille og få tilsendt i posten jeg, før denne gipsen kommer av. :-) 
Ha en strålende uke alle sammen!