lørdag 26. mars 2011

Min aller første AWARD!

Jeg har i dag fått min aller første award.

Den fikk jeg av

med en inspirerende, flott og beskrivende blogg jeg er mer enn glad for å følge.
Absolutt verd et besøk.

Sammen med den vakre Awarden kom det noen lure hint om hva en skal gjøre videre.
1. Link til den som gav deg awarden - det har jeg gjort over...
2. Besvar spørsmålene - det skal jeg gjøre under..
3. Gi award videre til 10 andre - jeg skal sende den videre til de av mine få, men verdifulle følgere som ennå ikke har fått den.

Spørsmål 1: Hvorfor begynnte du å blogge?
Det er vel den største klisjeen i bloggverden, men begynte å interessere meg for blogger under fødselspermisjon. Ble vel for alvor interessert i hus og heim når vi endelig fikk oss stort hus - med uante muligheter. Så da ble bloggen et resultat av dette - interesse for interiør og en lyst til å samle alt "mitt arbeid" på et sted..

Spørsmål 2: Hvilke blogger følger du?
Jeg følger en masse interiørblogger, noen av dem ligger linket på bloggen min.

Spørsmål 3: Favoritt makeup merke?
Chanel er en av flere.

Spørsmål 4: Favoritt klesmerke?
Går vel i det som kler meg, har alltid fått god hjelp hos ansatte på B-Young (litt desperat av en snart 37-åring, vel? :-D)

Spørsmål 5: Ditt "må ha" make up produkt?
kajal - jeg ligner ikke på meg selv uten.

Spørsmål 6: Favorittfarge?
Jeg har vel ingen favorittfarge - i klesskapet mitt finnes alt! Hjemme er det lyst.. Tenker jeg slår til med NATUR.. hvis det er en farge da!?! Type beige, offwhite og alt som går i den sjangeren.. :-)

Spørsmål 7: Favoritt parfyme?
Versace bright crystal

Spørsmål 8: Favorittfilm?
Tid for ømhet, (times of endearment) fra 1983.

Spørsmål 9: Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Jeg har lyst å dra til Kina, for kultur, shopping og opplevelser for livet.

Spørsmål 10: 5 ting du alltid har med i veska?
Lommebok, nøkkelhank, lipgloss, mobil og skrivesaker.


Så nå gir jeg denne videre til de av mine kjære følgere som ennå ikke har fått denne awarden og som i høyeste grad fortjener den.

FORTSATT GOD HELG!

fredag 25. mars 2011

Siste nytt fra sofaen... loftsrom og operasjon!

Jaja, her sitter jeg med foten "høgt heva" - måtte fikse en splittet sene i ankelen, og er nå 3 dager inne i en 14 dagers periode hvor foten skal holdes i ro.. Og jeg er lei allerede. :-) Kanskje jeg kan bli mer flittig på bloggen nå!?! I ettermiddag klippet jeg opp et lite kort som kom med Cath Kidston varene og pyntet litt på fyrstikkeskene. Må jo ha noe å gjøre på.. Ble litt søte, da!
Og siste oppdatering fra loftsrommet. Nå er tapeten på og har malt 2 strøk på gulvet - bare ett på bildene her. Trodde jeg skulle rekke det tredje og siste strøket før jeg ble operert, men det gikk ikke. Typisk! Tenk så det kunne herdet seg denne tiden... Men er veldig fornøyd med rommet, ble lyst og fint.

Nå er det lørdagskos! God helg alle sammen!

onsdag 16. mars 2011

..å gjøre ting vi ikke kan!

Så er vi i gang.. og gjør ting vi ikke kan!

Jeg fikk endelig ryddet ut av dette lille loftsrommet som skal bli gjesterom.. Det er nesten tragisk å fjerne denne gamle flotte tapeten, men den er så ødelagt at jeg ikke har noe valg. Dessuten har jeg jo fått tak i ny (gammel) tapet fra Fretex. I dag var jeg på malebutikken FØR de åpnet og fikk tak i tapetlim og noen gode råd på veien. Så her er en høyde klar, (øverste bildet) og vi venter i spenning. Dersom den holder og ikke faller ned er det bare å fortsette i morgen. Er visst noe usikkert med gammel tapet.. :-)

Jeg fikk malt to strøk i tak/skråvegger før jeg tapetserte. Det gikk fort og greit.. Sikringskapet er skjult av en plate og under er det gode, gamle og hjemmelagde hyller.. Lampene beholder jeg, må bare finne ny skjerm til den ene.. Blir spennende å se når det blir ferdig.. MEN JEG ER I GANG!! Bare det er imponerende nok! :-)

søndag 13. mars 2011

Ojojoj - symaskinen er fremme fra glemselen..

I fjor sommer var jeg en tur til Drammen. Jepp, noen drar til Drammen for å handle litt. :-) Og det er ikke tull en gang - de har noen flotte butikker der. Fru Bruuns handelshus m.m. Av alle ting gikk jeg innom en Europrisbutikk og fant denne søte lille flette-kurven.



Men det ble shoppet mer og da vi skulle hjem med toget, ble denne flotte kurven brukt som koffert. Hadde jo litt å dra på. Desverre tålte den ikke lasset og den ene hempen på siden røk tvert av. U-hu! "Dett var dett"-tenkte jeg og trodde jeg aldri skulle kunne bruke den mer.. Men neida. Jeg dro til stoff og stil - fant noe semsket skinn som passet i fargen, (de hadde ikke skinn i rett farge) og dro hjem med gode intensjoner om å få den fikset. Jada! Nå har den stått på loftet i 8 mnd. På torsdag fant jeg den frem - sprettet opp foret - løsnet "flette-knuten" - rev av restene fra den gamle hanken - sydde ny - tredde på festet - festet foret igjen og VIPS: På under 30 min var jobben gjort. Hanken nede til høyre er den jeg har skiftet ut. Er ikke identisk, men jeg er godt fornøyd. OG ganske så stolt av meg selv.. :-) Er vel lov å skryte litt av seg selv etter en sååå stor bragd! :-) Nå huser kurven masse moro fra Panduro. Kanskje det blir mer kreativitet her etterhvert.

Nå begynner i alle fall en ny uke! Her er våren laangt unna. Trodde noen nye blomster i går skulle gjøre susen - men i dag er det atter helt hvitt ute etter MYE snøfall i dag.. Ha en fin uke som kommer.

lørdag 12. mars 2011

"KATTESTROFE" på kjøkkenet.

Det er ikke meningen å glemme de som opplever en virkelig katastrofe på andre siden av kloden i disse dager. Det er forferdelig for de som er involvert på en eller annen måte. Det er bare noe med en 3 åring og måten han ytrer meningen sin på. Ingen katter eller strofer er involvert heller, det er bare slik det blir sagt.. Det dreier seg bare om et "opphengsdingsebomsegreie" fra Ikea som ble montert i taket. (av min snille pappa!) Der ble dørslag, kasseroller etv hengt opp og jeg ventet i spenning til min kjære skulle komme hjem fra arbeid og se.. Han pleier engetlig å godta det meste av mine sprell.. Jeg var i alle fall fornøyd. Har en et lite kjøkken må en ta taket til hjelp! :-)

Mannen kom hjem han, og i ekte mannestil la han ikke merke til det nye i kjøkkentaket i det hele tatt. Jeg ga 3 åringen beskjed om å vise dette fantastiske opphenget til faren. De gikk ut på kjøkkenet og det er da gullkornet kommer. "Se på dette, pappa! Dette er en kattestrofe" kommer det høyt og tydelig fra go'gutten mens han slår ut med armene. "Dette i taket må ned!"
Når latteren roet seg og vi fikk summet oss litt, og vi ble enige om at "kattestrofen i taket" skulle få henge, var jeg så fornøyd at jeg fortsatte "raidet" på kjøkkenet. Skap ble ryddet og shinet, og de nye boksene fra Cath Kidston kom til nytte. De er flotte og fargerike da. :-)
Så nå er det bare å nyte litt orden på kjøkkenet og ta helg.

onsdag 2. mars 2011

Oppvasken og livet..

Det er viktig å leve i hverdagen.. Derfor har jeg pyntet opp oppvaskekroken med en liten påminnelse på nettopp dette. "Arbeid som du skulle leve evig, elsk som du skulle dø i dag!" Kloke ord. Det er faktisk lov å vente med oppvasken og heller leke gjemsel med 3-åringen i en støvete stue, eller se en middels god film med sin kjære rett etter en litt sen middag i stedet for å løpe opp og ned trappene med klesvask i hauger.. Kanskje jeg må lese dette lille skiltet litt mer nøye. :-) Og heller nyte skrubben med treskaft (kjøpt-inn-i-mengder-på-ferie-i-Tyskland-og-skal-kjøpe-flere-til-sommeren!) mens jeg vasker opp mine vakre gamle kopper for hånd - når det er tid for det. De er jo alt for fine til å slenges i oppvaskemaskinen. :-) Ha en fin lillelørdag.